Dolar 32,6064
Euro 35,3296
Altın 2.474,46
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Fenerbahçe’de şoke eden Hakim Ziyech gerçeği! Dusan Tadic…

Son dakika transfer haberleri: Hareketli bir yaz transfer dönemi geçiren Fenerbahçe ve Galatasaray, Dusan Tadic ve Hakim Ziyech transferleriyle gündem olmuştu. Sırp basını, bir dönem Ajax’ta takım arkadaşı olan iki yıldızla ilgili çarpıcı bir gerçeği açıkladı. İşte detaylar… (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER)

Fenerbahçe’de şoke eden Hakim Ziyech gerçeği! Dusan Tadic…
8 Ocak 2024 16:15
38

Süper Lig’de kıran kırana zirve mücadelesi veren Fenerbahçe ve Galatasaray, yaz transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olarak dikkatleri üzerlerine çekti.

İki takım da kadrosuna kattıkları dünya yıldızlarıyla dünya çapında gündem oldu.

Edin Dzeko, Fred, Sebastian Szymanski ve Cengiz Ünder gibi yıldızları kadrosuna katan Fenerbahçe’nin en çok konuşulan transferlerinden biri Dusan Tadic oldu.

Sarı-lacivertliler, adı sık sık Beşiktaş ile de anılan Sırp yıldızla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada Tadic’e 2023-2024 ve 2024-2025 sezonları için sezonluk 4 milyon 200 bin Euro ödeneceği belirtildi.

Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Angelino, Tete, Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez gibi tanınmış birçok yıldızı renklerine bağlayan Galatasaray’ın en çok ses getiren transferlerinden biriyse Hakim Ziyech’ti…

Sarı-kırmızılılar, Chelsea forması giyen Faslı yıldızı şartlı zorunlu satın alma opsiyonuyla kiraladı.

Sarı-kırmızılı ekipten KAP’a yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Hakim Ziyech ve kulübü Chelsea Football Club Limited ile oyuncunun bedelsiz satın alma opsiyonlu bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya ise 2023-2024 sezonundan için net 3.587.500 Euro sezonluk ücret ödenecek olup transferinin gerçekleşmesi durumunda 2024-2025 sezonu için net 2.850.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği şarta bağlı uzama opsiyonunun gerçekleşmesi halinde futbolcuya 2025-2026 sezonu için net 2.850.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir” ifadelerine yer verildi.

Galatasaray’da mutsuz olduğu ve takımdan ayrılacağı iddia edilen Hakim Ziyech ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE’YE DE TEKLİF EDİLDİ

Sırp basını, Faslı futbolcunun Galatasaray’dan önce Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye teklif edildiğini yazdı.

FENERBAHÇE’DEN TADIC’E TELEFON

Meridian Sport’ta yer alan haberde; Fenerbahçe’den bir yetkilinin Hakim Ziyech transferi için Dusan Tadic’i telefonla aradı.

Tadic, Ziyech’in futbolundan övgü dolu sözlerle bahsederken, saha dışındaki hareketlerini ise olumsuz olarak değerlendirdi.

“TAKIMI RAHATSIZ EDEBİLİR”

Haberde ayrıca Dusan Tadic’in Hakim Ziyech için spor faaliyetleri dışında sosyalleşme havasında olmadığını ve takımı rahatsız edebileceğini söylediği aktarıldı.

Tadic’in bu cevabının ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, Ziyech ve menajeriyle görüşmeleri sonlandırdığı belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.