Dolar 32,5291
Euro 35,3100
Altın 2.466,52
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C

2024’ün ilk aşk bombası! Serenay Sarıkaya ile Kerem Bursin aşkı yeniden alevleniyor!

Ünlü oyuncular Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin aşkı tekrar başlıyor. Başarılı oyuncular yeniden bir araya geldi…

2024’ün ilk aşk bombası! Serenay Sarıkaya ile Kerem Bursin aşkı yeniden alevleniyor!
8 Ocak 2024 02:08
34

Son zamanlarda Aile dizisi ve oynayacağı yeni projeler ile sıkça adından söz ettiren güzel oyuncu aşk iddialı ile gündeme bomba gibi düştü.

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin ikilisi 2019 yılında ilişkilerini noktalamıştı. Yeni yılda tekrardan bir araya gelen ikili hakkında şok eden iddialar ortaya atıldı.

2015’te başlayan ve 4 yıl birliktelik yaşayan çiftten yılının ilk aşk bombası geldi. Serenay Sarıkaya ile Kerem Bursin aşkının yeniden alevlendiğine dair iddialar gündemi sarstı.

Gecce’nin ine göre ikili birlikte tatilde görüntülendi. Tatile çıkmalarının ardından 2024 yılının, ikili arasındaki aşkı küllerinden doğurduğu iddialarının gerçek olup olmadığı ise merak konusu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.