Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

GALATASARAY TRANSFER HABERİ – Ziyech ile ilgili bomba iddia! Chelsea…

Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray’ın sezon başında Chelsea’den kiraladığı ve sarı-kırmızılı takıma transferiyle dünya çapında yankı uyandıran Hakim Ziyech’in, ocak ayında sarı-kırmızılı takımdan ayrılacağı iddia edilmişti. Faslı yıldızın Galatasaray’daki geleceği belirsizliğini korurken, Ziyech ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar… (GS spor haberi)

GALATASARAY TRANSFER HABERİ – Ziyech ile ilgili bomba iddia! Chelsea…
7 Ocak 2024 16:02
39

Galatasaray’ın sezon başında Chelsea’den kadrosuna kattığı Hakim Ziyech ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor.

Sarı kırmızılıların büyük umutlarla transfer ettiği yıldız oyuncu şu ana kadar beklentileri karşılayamamıştı.

30 yaşındaki futbolcu bu sezon Galatasaray’da 14 maça çıktı.

Ziyech bu karşılaşmalarda 4 gol attı.

Ayrıca 2 de asist yaptı.

Ocak ayında takımdan ayrılacağı haberleri çıkan Ziyech’in, sarı kırmızılılarda mutlu olmadığı belirtilmişti.

Faslı yıldızın maaş ödemelerinde problemler yaşadığı ve bundan dolayı ayrılık isteğini yönetime bildirdiği ifade edilmişti.

Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Hakim Ziyech hakkında bomba bir iddia daha geldi.

Konuyla ilgili sıcak gelişmeyi ise Afrika basını duyurdu.

İşte ayrıntılar…

CHELSEA’YE DÖNEBİLİR!

Afrikfoot’da yer alan ve aspor.com.tr editörü Kubilay Açıkgün’ün derlediği habere göre Ziyech, kış transfer döneminde Chelsea’ye dönebilir.

Haberde Chelsea Teknik Direktörü Mauricio Pochettino’nun, sezon başında kiralık olarak ayrılan bazı oyuncuları ocak ayında geri çağırabileceği kaydedildi.

Bu listede Hakim Ziyech’in de isminin olduğu aktarıldı.

Galatasaray’ın kabul etmesi durumunda Ziyech’in ocak ayında yeniden Chelsea’ye gideceği yazıldı.

G.SARAY’DAKİ SÖZLEŞME DURUMU NASIL?

Galatasaray Kulübü, Hakim Ziyech ile ilgili KAP’a yaptığı açıklamada “Profesyonel futbolcu Hakim Ziyech ve kulübü Chelsea Football Club Limited ile oyuncunun bedelsiz satın alma opsiyonlu bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır”

“Futbolcuya ise 2023-2024 sezonundan için net 3.587.500 Euro sezonluk ücret ödenecek olup transferinin gerçekleşmesi durumunda 2024-2025 sezonu için net 2.850.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği şarta bağlı uzama opsiyonunun gerçekleşmesi halinde futbolcuya 2025-2026 sezonu için net 2.850.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.