Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 33°C
Çar 32°C
Per 31°C

GTA 6’nın Lucia karakteri, GTA 5’in Michael seslendirmeninden tam not aldı

GTA serisinin son oyunu olan GTA 6’nın yeni karakteri Lucia, serinin önceki oyunlarında Michael karakterini seslendiren oyuncu tarafından büyük beğeni topladı. Lucia’nın serideki rolü ve getirdiği yenilikler, oyun dünyasında heyecan yarattı.

GTA 6’nın Lucia karakteri, GTA 5’in Michael seslendirmeninden tam not aldı
5 Ocak 2024 21:02
46

Grand Theft Auto serisinin en sevilen karakterlerinden biri olan Michael’ı seslendiren Ned Luke, GTA 6‘nın heyecanla beklenen kadın baş karakteri Lucia’yı coşkuyla desteklediğini açıkladı. IGN’in GTFM video serisinde meslektaşım Akeem Lawanson ile sohbet eden Luke, Lucia’nın GTA 6’daki iki oynanabilir karakterden biri olarak önemini vurguladı ve Rockstar’ın onu oynanabilir karakterler arasına eklemesiyle “uyanmışlık” eleştirilerine yanıt verdi.

“Lucia gerçekten zorlu bir karakter,” diye konuştu Luke. “Fragmanda harika görünüyordu. Bazıları ‘Rockstar uyanmışlığa boyun eğiyor, dünyanın uyanmışlığına teslim oluyor’ diyor. Ama öncelikle, geçmişte de kadın baş karakterler vardı, ancak bu kadar büyük bir oyunda değil.”

Luke’un belirttiği gibi, Grand Theft Auto serisinin birkaç oyununda kadın baş karakterler yer aldı. GTA Online’da oluşturulan özel kadın karakterin yanı sıra, orijinal Grand Theft Auto ve Grand Theft Auto II’nin Game Boy Color versiyonu da her oyunda en az bir kadın karakteri oynanabilir hale getirdi.

GTA 6’nın Lucia karakteri, GTA 5’in Michael seslendirmeninden tam not aldı

Ancak, Luke’un Lucia’nın serinin sonraki bölümündeki önemini vurgulaması hâlâ dikkate değer. Zaten belirtilenlerin ötesinde, üç boyutlu dünyaya atladığından beri Grand Theft Auto serisi, Rockstar için eleştirel ve ticari bir başarı oldu ve GTA 5, 2013 yılındaki piyasaya sürülmesinden bu yana büyük bir başarı elde etti.

GTA 6 şu anda 2025 çıkış hedefi ile geliştirilmekte. Oyunun iki baş karakterinin ismi ve Leonida adlı kurgusal Florida’da geçeceği dışında, Rockstar daha fazla ayrıntı paylaşmadı. Siz ne düşünüyorsunuz Lucia, Grand Theft Auto serisinin yeni yıldızı olabilir mi ?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.