Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Atlas okyanusuna uçak düştü

Karayip adasından kalkan özel jet sadece dakikalar sonra Atlas okyanusuna düştü.

Atlas okyanusuna uçak düştü
5 Ocak 2024 21:06
41

Güney Karayip ülkesi St. Vincent ve Grenadinler’in bir parçası olan Bequia adası açıklarında dün uçak kazası meydana geldi. Uçakta Bequialı pilot Robert Sachs’ın yanı sıra, ABD vatandaşı Klepser ve iki kızı vardı.

KAZA SONRASI GELEN AÇIKLAMA

Yerel polis yaptığı açıklamada, “Uçakta 3 yolcu vardı: Amerika Birleşik Devletleri’nden 51 yaşındaki Bay Christian Klepser ve onun sırasıyla 10 ve 12 yaşındaki iki  kızı Madita Klepser ve Annik Klepser. Uçak, J.F. Mitchell Havaalanından öğleden sonra varış noktası olan St. Lucia’ya gitmek üzere 12.11 civarında havalandı.”

Paget Çiftliği’ndeki balıkçılar ve dalgıçlar, tekneleriyle Petit Nevis adası açıklarında düşen uçağın yanına gelerek müdahale etti. Pilot dahil 4 kişinin cesedi Sahil Güvenlik personeli tarafından denizden çıkarıldı. Yetkililer kazanın sebebine dair soruşturma yapılacağını belirtti. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.