Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

CG Oncology Planlanan İlk Halka Arzı Duyurdu

CG Oncology Planlanan İlk Halka Arzı Duyurdu

CG Oncology Planlanan İlk Halka Arzı Duyurdu
3 Ocak 2024 03:27
28

CG Oncology (CGON) ilk halka arz için başvuruda bulundu.

Şirket kendisini şu şekilde tanımlıyor: “Mesane kanserinden muzdarip bireyler için mesaneyi korumayı amaçlayan potansiyel bir birincil tedavinin geliştirilmesi ve ticarileştirilmesine odaklanan, klinik çalışmaların ileri aşamalarında bir biyofarmasötik kuruluşuz. Terapötik adayımız cretostimogene, şu anda yüksek riskli NMIBC için mevcut birincil tedavi olan Bacillus Calmette-Guerin (BCG) tedavisine yanıt vermeyen yüksek riskli kas invaziv olmayan mesane kanseri (NMIBC) olan bireylerin tedavisi için klinik deneylerden geçmektedir. Mevcut onaylı tedavilerin yetersizliği ve hastaların mesanenin tamamen cerrahi olarak çıkarılması anlamına gelen radikal sistektomiden kaçınmaları nedeniyle bu hastalar arasında yeni tedavilere yönelik önemli bir talep bulunmaktadır. BCG’ye yanıt vermeyen yüksek riskli NMIBC hastaları için şu anda devam etmekte olan Faz 3 klinik çalışmamız BOND-003’te tek bir tedavi olarak cretostimogenin güvenliliğini ve etkinliğini değerlendirme sürecindeyiz. Bu deneme için katılımcı alımını tamamladık, Kasım 2023’te ön sonuçları paylaştık ve 2024’ün sonuna kadar kapsamlı sonuçları yayınlamayı öngörüyoruz. Deneme başarılı olursa, ABD Gıda ve İlaç İdaresi’ne (FDA) bir Biyolojik Lisans Başvurusu (BLA) sunulmasına yol açabileceğini umuyoruz. Aynı hasta grubu için devam eden Faz 2 klinik çalışmamız olan CORE-001’de de cretostimogene’in FDA onaylı pembrolizumab ile birlikte uygulanmasını test ediyoruz. Ayrıca, BCG’ye yanıtsız olarak sınıflandırılmayan hastalar da dahil olmak üzere, BCG tedavisine alternatif olarak diğer çeşitli mesane kanseri durumları için cretostimogenin güvenliğini ve etkinliğini araştırmayı planlıyoruz. Bu, mesane tümörünün transüretral rezeksiyonu (TURBT) yapılan orta riskli NMIBC hastalarında adjuvan cretostimogeni değerlendirecek olan ikinci Faz 3 klinik çalışmamız PIVOT-006’yı içermektedir. Onaylanması halinde, cretostimogene’in ilk basamak tedavi haline gelebileceğine ve böylece piyasadaki önemli kıtlığı nedeniyle tedaviyi kimin alacağını seçme ve BCG’nin dağıtımını yönetme konusundaki mevcut gerekliliği azaltacağına inanıyoruz.”

Morgan Stanley (NYSE:MS), Goldman Sachs & Co. LLC ve Cantor birincil sigortacılar olarak hareket edecek.

Bu makale AI’nin yardımıyla hazırlanmış ve tercüme edilmiş olup bir editör tarafından gözden geçirilmiştir. Daha fazla bilgi için Hüküm ve Koşullarımıza bakınız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.