Dolar 32,7187
Euro 35,4813
Altın 2.482,26
BİST 10.864,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C
Cum 32°C

Fenerbahçe’de Miguel Crespo’ya Almanya’dan talip çıktı! İşte o takım

Ara transfer döneminde kadrosuna en az üç takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe’de kadrodaki isimlerden bazıları ile yollar ayrılacak. İsmail Kartal’ın direktifi doğrultusunda, transferde kontenjan sıkıntısı yaşanmaması adına, bu isimler için gelecek teklifler ciddi şekilde değerlendirilecek. Bu isimlerden biri de Miguel Crespo. Portekizli futbolcuyla Almanya Bundesliga’dan bir ekibin ilgilendiği öğrenildi. İşte detaylar… (FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ)

Fenerbahçe’de Miguel Crespo’ya Almanya’dan talip çıktı! İşte o takım
2 Ocak 2024 07:45
42

Ara transfer sezonu yaklaşırken Fenerbahçe’de takviye yapılacak isimlerin yanı sıra takımdan gönderilecek futbolcular da şekilleniyor.

Devre arası transferinde stopere Çağlar Söyüncü ikna edilemezse yabancı bir isim düşünen yönetim, 6 numarada ise Krunic’i bitirmeye çalışıyor.

Öte yandan, 14 yabancı hakkı dolu olan Kanarya’da başta Ryan Kent olmak üzere Miguel Crespo, Miha Zajc ve Lincoln gönderilecekler listesinde yer alıyor.

Fazla forma şansı bulamadığı için mutsuz olan Michy Batshuayi de gitmek istiyor.

CRESPO’YA ALMANYA’DAN TALİP ÇIKTI

Fenerbahçe’de son dönemde yeniden bir çıkış yakalayan ve ilk 11’de düzenli olarak forma giymeye başlayan Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo’ya Avrupa’nın önemli bir takımı talip oldu.

Takcim’de yer alan habere göre Bundesliga’nın güçlü temsilcilerinden Eintracht Frankfurt’un Miguel Crespo’yu kadrosuna katmak istediği bildirildi.

Crespo’yu bazı Portekiz ve İspanyol takımlarının da istediği biliniyor.

Alman kulübünün ilk etapta yapacağı teklifinin ne kadar olduğu ise henüz net değil.

Ancak Fenerbahçe’nin Portekizli orta saha için kapıyı 8-10 milyon Euro bandından açacağı belirtiliyor.

Bu sezon 16 maçta forma giyen Crespo’nun Fenerbahçe ile 2025 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Portekizli futbolcu ön libero ve merkez orta sahada görev yapıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.