Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

En iyi oyuncu masaları: Bu masalarla üstün PC savaş istasyonunuzu kurun!

Oyun deneyiminizi zirveye taşıyacak, fonksiyonellik ve tasarımı bir arada sunan 2023’ün en iyi oyun masalarını keşfedin. Bu rehber, size mükemmel PC savaş istasyonunu kurmanız için ihtiyacınız olan tüm bilgileri sunuyor.

En iyi oyuncu masaları: Bu masalarla üstün PC savaş istasyonunuzu kurun!
2 Ocak 2024 21:55
47

En iyi oyuncu masaları, geniş alan, işlevsellik ve stilin mükemmel bir birleşimini sunar. Bizim en iyi seçimimiz olan Cooler Master GD160, dayanıklılığı, ergonomisi, tam yüzey fare altlığı, kablo yönetimi ve uygun fiyatı sayesinde bunların hepsini ve daha fazlasını başarıyor. Fakat farklı bir şey arıyorsanız, İngiltere’de bulabileceğiniz dokuz diğer harika oyun masası seçeneğimiz de var, bu yüzden sizin için uygun olanı mutlaka bulacaksınız.

Cooler Master GD160, sağlam ve geniş yapısı ile öne çıkıyor. Üzerine yayılan geniş oyun fare altlığı ve kabloları gizlemek için tasarlanmış bir kablo yönetim tepsisi bu masanın özelliklerinden. 220,5 pound ağırlık kapasitesi ile güçlü bir çerçeveye sahip olan bu masa, birden fazla monitör kurulumunu kolayca barındırabilir.

RGB aydınlatma veya ayakta durma işlevi gibi diğer masalarda bulunan özelliklerden yoksun olabilir, ancak Cooler Master GD160, kabloları gizleyen bir kablo yönetim tepsisi sunuyor. Masa yüzeyinin tamamı suya dayanıklı bir fare altlığı ile kaplı, bu da fare hareketlerini kolaylaştırırken takip hassasiyetini de artırıyor. 28 ile 31,1 inç arasında değişen üç farklı yükseklikte ayarlanabilir olması da oturma konforunu artırıyor.

Ikea Utespelare ise bütçe dostu bir seçenek. ROG (Republic of Gamers) ile işbirliği içinde üretilmiş bu masa, sınırlı yükseklik ayarlanabilirliği, arkada metal ağ ile havalandırma ve kablo yönetimi ağı ile dikkat çekiyor. Ergonomik şekillendirilmiş masaüstü ve 110 pound maksimum yük kapasitesi ile birçok elektronik eşyayı destekleyebilir. Masa yüksekliği, oturma pozisyonu için ideal olan 27 ile 30 inç arasında ayarlanabilir.

Mojo Standing Desk Gamer Pro, modüler bir oyun masası seçeneği olarak karşımıza çıkıyor. Masa yüksekliğini sessiz çift motorlarla ayarlayabilirsiniz. Masaüstünün üzerinde suya ve çizilmeye dayanıklı bir materyal kullanılmış, fare hareketleri için ideal bir yüzey sunulmuş. Ayrıca, monitör kolunu ve CPU askısını da içeren manyetik kablo yönetim sistemi ile düzenli bir masa alanı yaratmak mümkün.

Thermaltake ToughDesk 500L RGB Battlestation ise en iyi L-şekilli PC oyun masası olarak öneriliyor. Büyük yüzey alanı, yerleşik RGB aydınlatma ve yüksekliği ayarlamak için üç motor içeriyor. 330 pound maksimum yük kapasitesi ile oldukça sağlam bir yapıya sahip. Masaüstü ve yan masanın tamamını kaplayan fare altlığı, kullanışlı bir özellik olarak öne çıkıyor.

Uplift V2 4-Leg Standing Desk, özelleştirme seçenekleriyle dikkat çeker. 200.000’den fazla konfigürasyon olanağı sunan bu masa, 535 pound ağırlık kapasitesi ve yükseklik ayarlanabilirliğiyle oyun dünyasının gereksinimlerini karşılar. Ayrıca, her bacakta bulunan motorlarla hızlı yükseklik ayarlaması yapılır ve anti-çarpışma teknolojisi zarar görmeyi önler.

FlexiSpot Pro Plus Standing Desk E7, çift elektrik motoruyla 160 kilo ağırlığı kaldırabilir. LCD ekranı üzerinden yükseklik ayarlaması yapılır ve dört farklı yükseklik ayarı hafızasına kaydedilebilir. Ayrıca USB portu ve çocuk kilidi özellikleri de bulunur.

Secretlab Magnus Pro, özelleştirilebilir RGB aydınlatması ve manyetik ekosistemiyle öne çıkar. Nanoleaf destekli RGB aydınlatma şeridi, çeşitli aydınlatma efektleri sunar ve diğer Nanoleaf aksesuarlarıyla senkronize edilebilir. Ayrıca, masanın yüksekliği kolayca ayarlanabilir ve entegre güç kaynağı kablo karmaşasını azaltır.

Cougar E-Mars, çoklu bağlantı seçenekleri ve RGB aydınlatmasıyla donatılmıştır. USB-C ve Type-C kablo, USB-A portları ve ses/mikrofon jakları bulunur. Ayrıca, yükseklik ayarlamaları için çift elektrik motorları kullanılır ve ayarlanabilir dört farklı yükseklik hafızaya kaydedilebilir.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.