Dolar 32,6201
Euro 35,3588
Altın 2.473,89
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Fisker hisseleri 4. çeyrek Ocean SUV teslimatlarının üç katına çıkmasıyla sıçradı

Fisker hisseleri 4. çeyrek Ocean SUV teslimatlarının üç katına çıkmasıyla sıçradı

Fisker hisseleri 4. çeyrek Ocean SUV teslimatlarının üç katına çıkmasıyla sıçradı
29 Aralık 2023 23:39
40

NEW YORK – Fisker Inc. hisseleri, elektrikli araç üreticisinin dördüncü çeyrek teslimatlarında önemli bir artış olduğunu açıklamasının ardından bugün önemli bir yükseliş yaşadı. Şirket, dördüncü çeyrekte Ocean SUV’larından önceki çeyreklere kıyasla üç kat daha fazla teslim ettiğini açıkladı.

Bu olumlu haber, Fisker’in hisselerinin bugün TSİ 10:50 itibariyle hızla yükselmesine yol açtı. Bu yükseliş, şirketin yıl boyunca 10.000’in üzerinde araç ürettiğini açıklamasının ardından yatırımcı güvenini yansıtıyor. Fisker için kayda değer bir başarı olan teslimat kilometre taşı, güçlü üretim kapasitesine ve elektrikli SUV modeline yönelik artan tüketici talebine işaret ediyor.

Elektrikli araç pazarı giderek daha rekabetçi hale gelirken yatırımcılar Fisker’in performansını yakından takip ediyor. Bugünkü hisse senedi hareketi, piyasanın şirketin son operasyonel ilerlemesine verdiği tepkinin altını çiziyor. Fisker, Ocean SUV’un üretimini ve teslimatını artırmaya devam ederken, piyasa gözlemcileri sürdürülebilir büyümeyi ve şirketin gelişen elektrikli araç sektöründeki ivmesini koruma stratejisini arayacaklar.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.