Dolar 32,6160
Euro 35,3401
Altın 2.475,50
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Yalı Çapkını 52. bölüm 2. fragman: Suna ve Abidin basıldı “Seni çok sevdim”

Star TV ekranlarının fenomen dizisi Yalı Çapkını’ndan yeni bölüm fragmanı geldi. Korhanlar ailesi dağıldı, yasak aşklar bitmiyor… Bu kez Suna ve Abidin basıldı. Bakın daha sonra neler olacak! İşte Yalı Çapkını 52. bölüm 2. fragman…

Yalı Çapkını 52. bölüm 2. fragman: Suna ve Abidin basıldı “Seni çok sevdim”
28 Aralık 2023 12:10
40

Star TV’nin izleyicileri ekran başına kilitleyen dizisi Yalı Çapkını, bu hafta da büyük merak uyandırdı.

OGM Pictures imzası taşıyan dizi, Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay’ın özgün senaryosuyla izleyicileri etkilemeye devam ediyor.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Emre Altuğ ve Şerif Sezer gibi deneyimli ve başarılı oyuncuların unutulmaz performanslarıyla başrolü üstlendiği dizi, son bölümüyle herkesi büyülemişti.

Her hafta heyecanla beklenen yeni bölümden 2. geldi. Bakın neler olacak…

Suna ve Abidin basıldı

Seyran ve Ferit artık bitti. Seyran’ın bütün yaşadıklarını canlı yayında anlatması, hem kendi ailesini hem de Korhan’ları derinden sarstı.

Halis Ağa, Seyran’ın bu yaptığının sonucunda Ferit’i evden kovuyor. Öte yandan Suna ve Abidin giderek yakınlaşıyor. Kaya, ikisini bahçede basacak. Bakın sonrasında neler olacak!

İşte Yalı Çapkını 52. bölüm 2. fragman…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.