Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Fırtına 5 Ocak’ı bekliyor

Bu sezon futbolun önüne geçen hakem hatalarının şiddet nokta gelmesinin yankıları devam ederken, Trabzonspor TFF’nin 5 Ocak’taki toplantısına kilitlendi. Bordo-mavililer, Fenerbahçe derbisinin VAR hakemi Mete Kalkavan ile birlikte 3 hakemin el çektirilmesi yönünde karar verilmesini bekliyor.

Fırtına 5 Ocak’ı bekliyor
22 Aralık 2023 10:46
42

Türk futbolunda yaşanan kaotik ortamın şiddet noktasına gelmesi ve maç takviminin değişmesine neden olan olaylardan sonra tüm kulüplerin gözü Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) çevrildi. Trabzonspor cephesi açısından bakıldığında ise TFF’nin, Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasından sonra görev verilmemesi konusunda prensip kararı almasına rağmen hakem Mete Kalkavan’ı aralıksız maçlara ataması bardağı taşırdı.

Maçı kazanmalarına rağmen VAR hakemi Kalkavan’dan rahatsızlık duyduklarını belirten bordo-mavililer “Kalkavan’a maç verilmeyecek” sözünün TFF tarafından tutulmamasına tepki göstermişti. Trabzonspor’un, 5 Ocak’ta toplanacak TFF’den Mete Kalkavan ile birlikte 3 hakeme maç verilmemesine yönelik karar almasını bekliyor.

Şeffaflık beklenitisi

Bordo-mavili kulüp, son olarak İstanbulspor ile oynadıkları karşılaşmada rakibin sahadan çekilmesinin kendileriyle alakalı olmadığını vurgularken, yaşananların kaos ortamını belirsizliğe doğru götürdüğünü düşünüyor. Trabzonspor açısından, bugün gerçekleştirilecek olan Kulüpler Birliği toplantısı da son derece önemli. Bordo-mavililer, toplantıda Türk futbolunun sorunlarının masaya yatırılmasını, radikal ve somut çözüm önerileri alınarak hayata geçirilmesini bekliyor. Trabzonspor’un önemli taleplerinden birinin de bundan sonra her şeyin daha şeffaf bir verilmemesine yönelik karar almasını bekliyor, şekilde uygulanması olduğu da ifade edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.