Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

Yalı Çapkını’ndan Sakla Beni’ye bomba transfer! Reytingler tavan yapacak…

Star TV’nin yeni dizisi Sakla Beni dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu katılıyor. İncila’ya gelecek olan olan partner, Yalı Çapkını dizisinin yıldızı çıktı.

Yalı Çapkını’ndan Sakla Beni’ye bomba transfer! Reytingler tavan yapacak…
11 Aralık 2023 12:13
24

Perşembe akşamları Star TV’de ekrana gelen “Sakla Beni” dizisi, izleyicileri ekran başına toplamaya devam ediyor.

Reytinglerde de yükselmeye başlayan olayların hızla geliştiği bir hikayeyi seyirciyle buluşturuyor.

Nadim Güç’ün yönettiği, Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu’nun kaleme aldığı senaryo, seyircilere unutulmaz anlar yaşatıyor.

Star TV’nin diğer bir fenomen dizisi olan Yalı Çapkını’ndan, Sakla Beni dizisine bomba gibi bir transferin yaşanacağı i gündeme oturdu.

Bakın hangi karakter geliyor…

Sakla Beni dizisine yeni oyuncu

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Geçtiğimiz sezon Yalı Çapkını dizisinde Tarık karakterine hayat veren Baran Bölükbaşı, Sakla Beni dizisine dahil oluyor.

Ünlü dizide Kadir karakterini canlandıracak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.