Dolar 32,5545
Euro 35,1377
Altın 2.468,14
BİST 10.682,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 32°C

Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman? | Kopenhag – Galatasaray maçı hangi gün, hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi

UEFA Şampiyonlar Ligi temsilcimiz Galatasaray, Kopenhag ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Kritik öneme sahip karşılaşmanın sarı-kırmızılıların lehine sonuçlanması halinde aslanlar, son 16 turuna adını yazdıracak. Parken Stadyumu’nda yapılacak karşılaşma öncesinde rakibin deneyimli stoperi Denis Vavro’nun sakatlanması heyecanı artırırken arama motorlarında maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11’leri merak ediliyor. Peki Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman? Kopenhag – Galatasaray maçı hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda?

Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman? | Kopenhag – Galatasaray maçı hangi gün, hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi
6 Aralık 2023 02:41
40

Trendyol Süper Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele eden Galatasaray için kritik fikstür devam ediyor. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. hafta maçında Kopenhag ile kozlarını paylaşacak. Parken Stadyumu’nda oynanacak mücadelede Galatasaray, kazanmak ve gruptan çıkmak istiyor. Maç ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Peki, Kopenhag – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

KOPENHAG – GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Kopenhag – Galatasaray maçı 12 Aralık Salı günü saat 23.00’te Exxen’de canlı yayınlanacak.

KOPENHAG’DA STOPER KRİZİ

Öte yandan Kopenhag cephesinden Denis Vavro’nun sakatlığına dair açıklama geldi. Oyuncunun sakatlığının ciddiyeti hakkında henüz bir şey söyleyemeyeceklerini bildiren Danimarka temsilcisi, Vavro’da kırık olmadığını aktardı. Denis Vavro’nun Galatasaray maçına yetişip yetişmeyeceği ise henüz belirsizliğini koruyor.

ASpor CANLI YAYIN
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.