Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

Avicanna, birim başına 0,35 CAD’den özel plasman yoluyla 888.128 CAD topladı

Avicanna, birim başına 0,35 CAD’den özel plasman yoluyla 888.128 CAD topladı

Avicanna, birim başına 0,35 CAD’den özel plasman yoluyla 888.128 CAD topladı
5 Aralık 2023 08:08
25

TORONTO – Bir biyofarmasötik şirketi olan Avicanna Inc. her biri 0,35 CAD’den fiyatlandırılan birimlerin satışıyla 888.127,80 CAD toplayarak özel bir yerleştirme işlemini başarıyla tamamladı. Pazartesi günü yapılan duyuru, şirketin mali durumunu güçlendirmek için stratejik bir hamleye işaret ediyor.

Plasman kapsamında satılan her bir birim, bir adi hisse ve bir yarım varanttan oluşuyor. Bu varantları elinde bulunduran yatırımcılara, 4 Aralık 2026 tarihine kadar 0,41 CAD (1 USD = 1,3556 CAD) fiyattan ek bir adi hisse satın alma fırsatı veriliyor. Bu teklif, yatırım için bir teşvik sağlarken, varantların kullanılması halinde gelecekte şirketin sermayesini potansiyel olarak artırmaktadır.

Yerleştirme için aboneliklerin güvence altına alınmasıyla bağlantılı olarak, buluculara 29.977,50 CAD tazminat ödenmiş ve bulucu varantları alınmıştır. Bu düzenlemenin kesin tarihi belirtilmemiştir, ancak yatırımcıları plasmana çekmeye yönelik genel stratejinin bir parçasını oluşturmaktadır.

İhraç edilen menkul kıymetler dört aylık standart bir bekletme süresine tabidir ve Toronto Borsası’ndan onay beklemektedir. Bu düzenleyici adım, bu tür işlemler için gelenekseldir ve piyasa standartlarına uygunluğu sağlar.

Bu özel plasmanın tamamlanması, biyofarmasötik sektöründeki araştırma ve geliştirme girişimlerini ilerletmeye çalışan Avicanna için önemli bir finansal kilometre taşını temsil etmektedir. Toplanan fonlar muhtemelen devam eden projelere ve kannabinoid bazlı ürünlerin geliştirilmesine yönelik kurumsal faaliyetlere katkıda bulunacaktır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.