Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Zoom Artık Apple TV’de Kullanılabilecek

tvOS 17 ile Yeni Uygulamalar

Zoom Artık Apple TV’de Kullanılabilecek
4 Aralık 2023 14:43
49

Görüşmelerimizde sıklıkla kullandığımız görüntülü toplantı uygulaması Zoom, bu yılın başlarındaki açıklamasında belirttiği gibi Apple TV 4K’da yayınlandı. Tabii Apple TV aygıtının içerisinde dahili bir kamera yok. Bu bağlamda kamera için kendi iPhone cihazınızı kullanmanız gerekebilir.

tvOS 17 ile aynı zamanda FaceTime uygulamasını da Apple TV’ye getirdi. Eş zamanlı olarak Zoom da kullanıcılara sunuldu. Zoom haricinde rakip uygulama WebEx de Apple TV uygulamasının açıklamasını yaptı lakin henüz son kullanıcıya hazır durumda değil.

iOS 17 çalıştıran iPhone veya iPad cihazınız sayesinde süreklilik kamerası özelliğini kullanarak aygıtın kamerasını ve mikrofonunu Apple TV ile kullanabilirsiniz. Çalışması için ek bir aparata ihtiyaç gerekmiyor ve aygıtınızı kadrajı kapsayacak şekilde koymanız yeterlidir.

Apple TV için geliştirilen Zoom uygulaması, mobilden kullanılan Zoom uygulamasına göre biraz daha farklı. Yani asıl uygulamada olan bütün özellikler Apple TV’de bulunmuyor. Sadece televizyonunuzdan toplantı başlatmak ve toplantılara katılmak gibi basit fonksiyonlu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Zoom uygulamasını Apple TV üzerinden App Store içerisinden ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Zoom kullanmak için hesap açmanız gerekir.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.