Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

WWE 2K24, Brezilya’da Derecelendirildi

Resmi duyurusu gelmeden haberi geldi

WWE 2K24, Brezilya’da Derecelendirildi
4 Aralık 2023 16:20
313

WWE serisinin yeni oyununun resmi duyurusu henüz yapılmadı. Bununla birlikte Brezilya’da WWE 2K24’ün derecelendirildiği görüldü. Dolayısıyla resmi duyurunun da yakında gelmesini bekleyebiliriz.

WWE 2023 için duyuru çıkışından sadece 2 ay önce gelmişti. Ocak ayında duyurulan oyun, Mart ayında çıkmıştı. Benzer bir takvim WWE 2K24 için de geçerli olabilir. Bu durumda bu ay veya önümüzdeki ay resmi duyurunun yapılmasını ve bahar aylarında da çıkış yapmasını bekleyebiliriz.

Seri, WWE 2K20 sonrasında ara vermiş; toparlanmak için bazı adımlar atmışlardı (-ki bu kadar kötü bir oyundan sonra serinin böyle bir araya epey ihtiyacı vardı). Son 2 oyun serinin takipçilerini memnun edebilecek oyunlar oldu diyebiliriz.

Bu tablo WWE 2K24 ile de devam edecek mi, bunu önümüzdeki aylarda göreceğiz. Akıllara gelebilecek bir soru da yaklaşık 10 yıl süren bir aranın ardından WWE’ye dönen CM Punk’ın oyunda da yer alıp almayacağı. Şahsen onun da kadroda yer alacağını düşünenlerdenim. Bakalım tahminler tutacak mı.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.