Dolar 32,7218
Euro 35,5181
Altın 2.496,02
BİST 10.908,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C
Cum 32°C

Kuruluş Osman 132.bölüm 2.fragmanı: Cerkutay’dan büyük tepki! Zehir zemberek sözler

Kuruluş Osman’da Orhan ve Holofira arasında büyük yüzleşme yaşanırken, Osman Bey ile Yakup Bey karşı karşıya gelir. Geri dönen Cerkutay, beklemesine rağmen kardeşlerinin gelmediğini belirterek çok sert tepki gösterir.

Kuruluş Osman 132.bölüm 2.fragmanı: Cerkutay’dan büyük tepki! Zehir zemberek sözler
11 Ekim 2023 10:30
52

Birbirinden heyecan verici sahneleriyle seyircisine benzersiz dakikalar yaşatan Kuruluş Osman dizisinin yeni bölüm fragmanında geri dönen Cerkutay isyan bayraklarını kaldırdı. Holofira’nın ‘Yollarımız burada ayrılıyor. Benim bıraktığım o Orhan nerede?’ diye sitem etmesi Kuruluş Osman 132.bölüm fragmanına damgasını vurdu. Orhan’ın ‘Ben aynı Orhan’ım, sen de aynı Holofira’sın. Tekfurun kızı Holofira’ yanıtı vermesi nefesleri kesti.

ATV ekranındaki beşinci sezonunda da reytinglerin zirvesinde yer alan ve izleyiciden büyük ilgi gören ‘Kuruluş Osman’ın 11 Ekim Çarşamba akşamı 20:00’de yayınlanacak olan 132. Bölümünde Osman Bey ve Yakup Bey karşı karşıya gelirken, Orhan Bey’le Mehmet Bey ise Holofira için karşı karşıya gelir.

Yakup Bey ve Osman Bey karşı karşıyadır. Yakup Bey, Osman Bey’den biat ister! Osman Bey baş kaldırırsa Yakup Bey bunun hesabını soracaktır. Osman Bey, ne karar alacaktır Cerkutay, Yenişehir Sarayı’na dönmüştür. Onun dönüşüyle sarayda bir bayram havası oluşur. Fakat Cerkutay artık o eski Cerkutay değildir. Osman Bey’lere kızgındır. Cerkutay ve Osman Bey’in arasında neler yaşanacaktır?

Yakup Bey yaptığı Lefke hamlesiyle Osman Bey’i zor durumda bırakmıştır. Fakat bununla yetinmeyecektir. Osman Bey Yakup Bey’in hamlesi üzerine “Düşman olanlarla değil bizden olanlarla rekabet halindeyiz.” diyerek Yakup Bey’in niyetini bildiğini ifade eder. Osman Bey bu rekabetten zaferle çıkmak için neler yapacaktır?

Sancaksızlar yurdunda Mehmet ve Orhan arasında gerilim yaşanır. Orhan, Holofira’yı ne olursa olsun oradan alacaktır. Mehmet ve Orhan arasında neler yaşanacaktır? Orhan, Holofira’yı almak için ne yapacaktır?

Holofira yurduna dönmek ister. Orhan ise buna sıcak bakmaz! Orhan’a öfkeli olan Holofira içindekileri döker! Holofira ve Orhan’ın yüzleşmesi nasıl sonuçlanacaktır? Orhan, Holofira’yı yurduna götürecek midir?

Alaeddin’in elindeki hazine haritasını bilen Gonca ne edip haritayı alacağını söyler. Alaeddin Bey ve Gonca Hatun, Konya dönüşünde kervansarayda karşılaşırlar. Gonca, hazine haritasını ele geçirebilecek midir?

Alaeddin ve Bala Hatun nihayet kavuşurlar. Bala Hatun, Yakup Bey’in Osman Bey’den biat istediğini söyler. Alaeddin bu haber karşısında ne yapacaktır? Yakup Bey’in hatunu Saadet Hatun, Uç Pazar’a gelmiştir. Yakup Bey’e yapılan suikast girişimini yeni öğrenen Saadet Hatun’un öfkesi nelere sebep olacaktır?

Osman Bey, cümle beyler ve Yakup Bey’i sarayında ağırlayacaktır. Mehmet ise Yakup Bey Yenişehir’den çıkana kadar pusatlarını hazır tutacaktır. Osman Bey’in beyleri toplamaktaki asıl niyeti nedir? Osman Bey ve Yakup Bey’in arasındaki soğuk savaş neyle sonuçlanacaktır?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.