Dolar 32,6470
Euro 35,3266
Altın 2.476,88
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Artvin’de şiddetli yağışlar nedeniyle heyelan ve seller meydana geldi

Artvin’i etkisi altına alan şiddetli yağışlar nedeniyle Borçka ilçesinde heyelan ve seller meydana geldi. Yağışlar tarım arazilerine ve evlere zarar verdi. AFAD tarafından yapılan incelemeler sonucunda tedbir amaçlı 2 ev boşaltıldı. Borçka-Güreşen arasındaki 7 köye ulaşım sağlayan grup köy yolu meydana gelen heyelanlar nedeniyle ulaşıma kapanırken, Artvin İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinesindeki ekipler durum ve hasar tespit çalışmalarına başladı.

Artvin’de şiddetli yağışlar nedeniyle heyelan ve seller meydana geldi
9 Ekim 2023 22:16
41

Artvin’de şiddetli yağışlar etkili oldu

Borçka ilçesinde heyelan ve seller meydana geldi

ARTVİN – Artvin’i etkisi altına alan şiddetli yağışlar nedeniyle Borçka ilçesinde heyelan ve seller meydana geldi.

Artvin’de öğle saatlerinde etkisini gösteren yağışlar nedeniyle dereler ve ırmaklar taştı. Şiddetli yağışlar tarım arazilerine ve evlere zarar verdi. AFAD tarafından yapılan incelemeler sonucunda tedbir amaçlı 2 ev boşaltıldı. Yağışlar nedeniyle Borçka ilçesine bağlı Güreşen Köyü’nde meydana gelen toprak kaymaları ile köy ve mahalle yolları ulaşıma kapandı. Güreşen Köyü bölgesinde yaşanan yağışlar nedeni ile kapanan yollar için AFAD, Özel İdare ve jandarma ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Borçka-Güreşen arasındaki 7 köye ulaşım sağlayan grup köy yolu meydana gelen heyelanlar nedeniyle ulaşıma kapanırken, Artvin İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinesindeki ekipler heyelan meydana gelen bölgelerde durum ve hasar tespit çalışmalarına başladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.