Dolar 32,6431
Euro 35,3323
Altın 2.474,08
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Karabük’ün Ovacık ilçesinde 4 samanlık yangında kullanılamaz hale geldi

Karabük’ün Ovacık ilçesine bağlı Gümüşler Mahallesi’nde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında 4 samanlık kullanılamaz hale geldi. İtfaiye, orman işletme ve il özel idaresi ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Polis ve jandarma, kundaklama şüphesi üzerine soruşturma başlattı.

Karabük’ün Ovacık ilçesinde 4 samanlık yangında kullanılamaz hale geldi
7 Ekim 2023 00:37
40

Karabük’ün Ovacık ilçesinde çıkan yangında, 4 samanlık kullanılamaz hale geldi.

Merkeze bağlı Gümüşler Mahallesi’nde 4 samanlıkta henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiye, Ovacık Orman İşletme Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında, samanlıklar kullanılamaz hale geldi.

Polis ve jandarma, kundaklama şüphesi üzerine çalışma başlattı.

Vali Mustafa Yavuz, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Ovacık Kaymakamı Tuğçe Yılmaz, Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse ve AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt da olay yerinde inceleme yaptı.

Karabük Valiliğinden yapılan açıklamada ise Ovacık’ta öğleden sonra 4 farklı noktadaki samanlıkta yangın çıktığı belirtildi.

Yangınların itfaiye, orman işletme ile kurumların havadan ve karadan çalışmaları sonucu söndürüldüğü kaydedilen açıklamada, “Herhangi bir can kaybı ve yaralının olmadığı olaylarda maddi hasar meydana gelmiştir. Zarar tespit çalışmalarına başlanmış olup, yangınların çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatılmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan, ilçede dün ve gece saatlerinde, metruk binada, 3 samanlıkta, samanlık olarak da kullanılan ahırda ve bir takside yangın çıkmıştı.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.