Dolar 32,5468
Euro 35,3024
Altın 2.466,68
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C

Sancaktepe’de İnşaat Alanında İhmal Sonucu 3 Çocuk Boğuldu

Sancaktepe’de bulunan bir inşaat alanında, temeldeki suda cesedi bulunan 3 çocuğun babası Ayvaz Sağın, olayın ihmalden kaynaklandığını belirterek önlem alınmadığını öne sürdü. Sağın, çocuklarının ihmal sonucu öldüğünü ifade ederek sorumlular hakkında şikayette bulunacağını ve inşaat alanının çevresinin kapatılması gerektiğini belirtti.

Sancaktepe’de İnşaat Alanında İhmal Sonucu 3 Çocuk Boğuldu
4 Ekim 2023 13:49
60

Sancaktepe’de bir inşaatın temelindeki suda cesedi bulunan 3 çocuğun babası Ayvaz Sağın, inşaat alanında herhangi bir önlem alınmadığını belirterek olayın ihmalden kaynaklandığını öne sürdü.

Hilal Mahallesi Gülpembe Sokak’taki cemevi inşaatın yağmur suyuyla dolu temelinde cansız bedenleri bulunan 3 çocuğun Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi işlemleri sürüyor.

Sağın kardeşlerin cenazelerinin, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Sancaktepe’deki Yenidoğan Mezarlığı’nda toprağa verilmesi bekleniyor.

“İhmal 3 çocuğumuzu aldı yuttu”

Evlerinde taziyeleri kabul eden baba Ayvaz Sağın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocuklarının ihmal nedeniyle öldüğünü söyledi.

Suyun üzerindeki topun çocuklarına ait olduğunu belirten Sağın, “Top ellerindeki toptu. Herhalde top düştü oraya. Onu alayım derken düştüler mi, kaydılar mı ne olduysa bilmiyoruz.” dedi.

İnşaat alanında herhangi bir önlem alınmadığını öne süren Sağın, “İhmal var. Çocuğun boğulduğu yerde ne bir önlem var ne bir güvenlik var. Su dolmuş, etraf çamur. Okulun dibinde, okula 60 metre var yok, öğrencilerin geçtiği bir yol. Sırf benim çocuğum için değil, herkesin çocuğu için orada bir ihmal var. Oradaki ihmal olmasa belki benim 3 çocuğum şu an hayattaydı. İhmal 3 çocuğumuzu aldı yuttu.” ifadesini kullandı.

Baba Sağın, konuyu takip ederek sorumlular hakkında şikayette bulunacağını belirterek, inşaat alanı çevresinin kapatılması gerektiğini kaydetti.

İnşaat alanının bir tarafının açık olduğunu dile getiren Sağın, “3-4 metre bir yer açık, bir de 10-12 metre arası bir yer açık. Başında da kimse yok.” dedi.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.