Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

NASA’dan şok uzaylı paylaşımı! Neler oluyor?

Son dönemde oldukça konuşulan uzaylılar hakkında NASA’dan şok bir paylaşım geldi. İşte fotoğraflara ilişkin tüm detaylar.

NASA’dan şok uzaylı paylaşımı! Neler oluyor?
24 Eylül 2023 15:06
53

Şimdiden belirtelim. Fotoğraflar bazı okurlarımız için ciddi anlamda rahatsızlık verici olabileceğinden ötürü bunları sayfamıza koymadık. Ben yine de NASA’nın bu paylaşımlarını görmek istiyorum diyorsanız fotoğraflara buraya tıklayarak haberin kaynağından göz atabilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde Hindistan Ay’ın görülemeyen kısmından bir fotoğraf paylaşmıştı. Fakat analistler fotoğrafta oynama yapınca tuhaf şeyler ortaya çıktığını belirtmişti. Şimdi ise uzaylılara yönelik yeni bir paylaşım NASA’dan geldi. UFO ve uzaylılar ile ilgili şok paylaşım yapan NASA, sosyal medyayı hareketlendirdi. Gündeme düşen bu fotoğraflar, görenleri gerçekten de korkuttu. Peki o fotoğraflarda ne vardı? İşte detaylar.

NASA’dan şok uzaylı paylaşımı! Neler oluyor?

NASA, 1971 yılında çekilen ve uzun süre gizli tutulan UFO fotoğraflarını sonunda kamuoyuyla paylaştı. Bu olağanüstü gelişme, dünya dışı temasın mümkünlüğü hakkında büyük bir tartışma başlattı.

Bu korkunç fotoğraflar, 1971de rutin bir uzay görevi sırasında çekilmiş, ancak nedenleri belirsiz bir şekilde bu zamana kadar gizli tutulmuş. Uzaylılara ait olduğu düşünülen bu uçan cisimler, sosyal medyada fazlasıyla konuşuluyor.

Son zamanlarda farklı uzay ajansları da uzaylılar hakkındaki gelişmeleri paylaşıyor. Ancak NASA paylaşımı hemen kaldırılmış. Oldukça korkunç olan bu paylaşımdaki fotoğrafları sitemize koyamadık çünkü gerçekten de korkunç. 

Ancak bazı kişiler de bu fotoğrafların aslında NASA’nın orijinal hesabından yapılmadığı, taklit bir hesaptan yapıldığını belirtiyor. NASA bu konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.