Dolar 32,5639
Euro 35,2591
Altın 2.466,34
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C

Yasemin Şefkatli, ikizleri hakkında konuştu

İkiz bebeklerine hamile olan Yasemin Şefkatli, sosyal medyadan takipçilerinin sorularına samimiyetle cevap verdi.

Yasemin Şefkatli, ikizleri hakkında konuştu
19 Eylül 2023 15:52
46

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in Derya Tuna ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen oğlu İdo Tatlıses, 2021 yılında Yasemin Şefkatli ile evlenmişti.

Ünlü çift geçtiğimiz haftalarda da ikiz beklediklerinin müjdesini verdi. Şimdilerde gebelik süreci hakkında pek çok detay paylaşan Şefkatli, Instagram hesabından soru-cevap yaptı.

İkizlerin adının da belli olduğunu söyleyen Şefkatli, samimi açıklamalarıyla sosyal medyada gündem oldu.

Tek yumurta ikizi

“Tüp bebek tedavisi gördünüz mü?” sorusuna yanıt veren Şefkatli, tedavi görmediklerini ve bebeklerin tek yumurta ikizi olduğunu söyledi.

Ayrıca sözlerine ailelerinde de ikiz bebek olduğunu söyleyerek devam etti.

Yasemin Şefkatli

İkiz erkek bebeğini kucağına almak için gün sayan Şefkatli, hamilelik sürecinin biraz yorucu geçtiğini söyledi.

İdo koydu

Bebeklerinin isimlerinin ne olacağı konusuna da açıklık getiren Şefkatli, bebeklerinin isimlerinin belli olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı: “Bu soru çok soruldu. İsimleri İdo koydu gibi.Benim de içime siniyor. O paylaşalım dediğinde paylaşacağım”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.